Meteen naar de inhoud

een gecertificeerd isolatiebedrijf in Nijmegen nodig?

Gegarandeerd goed!

Als gecertificeerd én ISDE erkend isolatiebedrijf werkzaam in Nijmegen plaatst men de isolatie volgens de norm. Zodat u 100% zekerheid heeft dat er correct geplaatst is en u bent verzekerd van (fabrieks-)garantie. En alles wordt netjes opgeruimd.

totaal isolatieservice in Gelderland Zuid

Isolatiebedrijf in Nijmegen gezocht? Al meer dan 10 jaar levert men vloer- en kruipruimte isolatie, spouwmuurisolatie &, gevelisolatie in de regio Gelderland Zuid .

ook de isolatie subsidie geregeld in Nijmegen

Wij helpen u desgewenst met de isde subsidie aanvraag. Dat scheelt u tot 30%., ook in de gemeente Nijmegen.

.

.

Vloerisolatie / Kruipruimte isolatie in Nijmegen

De kruipruimte, of wel de ruimte onder de vloer van de begane grond is in vrijwel alle woningen de plek waar de meeste warmte verloren gaat. Om dit tegen te gaan is het isoleren van de kruipruimte de best renderende en meest duurzame oplossing.

  • Een gemiddelde jaarlijkse besparing van honderden euro’s
  • Meer wooncomfort, direct een heerlijk warmere vloer
  • Gemiddelde verhoging van 4,5 °C gedurende de koude maanden
  • Snel besparen, uitvoering binnen één dag!
meer info over vloerisolatie / kruipruimte isolatie in Nijmegen:
Men werkt met HR++ parels, dit zijn kleine piepschuim balletjes (EPS) die voor 95% uit lucht bestaan. De stilstaande lucht die door deze parels wordt gecreëerd zorgt voor een uitstekende isolerende werking. Ook houden deze parels nagenoeg geen vocht vast, waardoor de kruipruimte volledig intact blijft. De parels zijn goed te herkennen door de grijze kleur, dit komt door de grafiet basis. Deze grijze kleur zorgt voor wat op zijn beurt zorgt voor een 20% betere isolatie ten opzichte van de traditionele witte EPS-parels. Met onze HR++ isolatieparels kunnen wij afhankelijk van de situatie en de aanvraag een isolatielaag aanbrengen die 20, 25 of 35 centimeter dik is. Deze efficiënte manier van isoleren heeft direct invloed op uw energierekening en de algemene vochtigheid in uw woning. Men staat klaar voor al uw kruipruimte isolatie vraagstukken in de Gelderland Zuid en helpt u graag met een passend persoonlijk advies..

Spouwmuur isolatie in Nijmegen:

Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (de spouw) opgevuld met isolatiemateriaal.

  • Een gemiddelde jaarlijkse besparing van tussen €300 en €1200 euro*
  • Verhoog de waarde van uw woning
  • Maak aanspraak op ISDE subsidie en verkort uw terugverdientijd
  • Snel besparen, uitvoering binnen één dag!
meer over Spouwmuurisolatie in Nijmegen:
Isolatie in de spouw voorkomt in de winter dat warmte uit huis verloren gaat, terwijl het in de zomer uw huis koel houdt. Aangesloten partner werkt met de HR++ parels, dit zijn kleine piepschuim balletjes (EPS) die voor 95% uit lucht bestaan. De stilstaande lucht die door deze parels wordt gecreëerd zorgt voor een uitstekende isolerende werking. Ook houden deze parels nagenoeg geen vocht vast, waardoor de buitenmuur volledig intact blijft. De parels zijn goed te herkennen door de grijze kleur, dit komt door de grafiet basis. Deze grijze kleur zorgt voor wat op zijn beurt zorgt voor een 20% betere isolatie ten opzichte van de traditionele witte EPS-parels. Men staat klaar voor al uw spouwmuurisolatie vraagstukken in de gemeente Nijmegen en helpt u graag met een passend en persoonlijk advies. Vraag daarom een offerte aan en kijk hoeveel u kunt besparen in Nijmegen! Tevens helpt men u desgewenst met de subsidie aanvraag
lokale partner in de gemeente Nijmegen: Spoedisolatie bv
de aangewezen partner voor gevelisolatie in Nijmegen, gemeente Nijmegen

Gevelisolatie in Nijmegen:

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van gevelisolatie op nieuwbouwprojecten in Gelderland Zuid. Denk hierbij aan zachte en harde isolatie.
Een gemiddelde jaarlijkse besparing van vele honderden euro’s*
Verhoog de waarde van uw woning
Maak aanspraak op ISDE subsidie en verkort uw terugverdientijd
Snel besparen, uitvoering binnen één dag!

meer over Gevelisolatie in Nijmegen:
Wij werken met een groep gedreven bouwvakkers die jarenlang ervaring hebben met het plaatsen van isolatie op verschillende nieuwbouwprojecten, van hele woonwijken tot alleenstaande villa’s in de regio Gelderland Zuid. Hoe werkt gevelisolatie? Gevelisolatie bij nieuwbouwprojecten wordt geplaatst tussen de gevel en de buitenwand en is dé manier om zuinig met energie en warmte om te gaan. Voor het isoleren van een nieuwbouwproject zal eerst het juiste materiaal worden gekozen aan de hand van de juiste lambda-waarde. De lambda-waarde geeft de warmtegeleidbaarheid van een materiaal aan. Een hogere lambda-waarde betekend dat het materiaal beter warmte geleid en dus ook minder goed isoleert. Aan de hand van uw persoonlijke situatie wordt gekozen uit steenwol, glaswol of PIR. Deze materialen hebben allemaal een andere Lambda-waarde en hebben elk een unieke kwaliteit. Steenwol Steenwol is een onbrandbaar materiaal en volledig recyclebaar. Steenwol neemt geen vocht op en kent een hoge isolatiewaarde, een lambda waarde tussen 0,033 en 0,041 W/mK. Glaswol Een betaalbaarder alternatief is glaswol. Het is geluiddempend en vrijwel onbrandbaar. Glaswol is er in meerdere varianten van steviger tot soepel en van dik tot dun. De lambda-waarde ligt tussen de 0,031 en 0,044 W/mK. PIR PIR platen zijn stevig, licht van gewicht en bereiken een zeer hoge isolatiewaarde. Het voordeel van PIR platen zijn dat ze lang mee gaan en ze nemen geen vocht op. De lambdawaarde ligt tussen de 0,019 en 0,027 W/mK..

isolatiebedrijf 510


ongeveer (!) de lengte x breedte

erk. isolatiebedrijf logo2

Een aangewezen partner voor de gemeente Nijmegen is Spoedisolatie bv:
Hoofdkantoor, tel. nr.085-7600 431
KvK: 87856581
BTW: NL8644.27.591.B01
IBAN: NL80 RABO 0318 9253 03

Gewaardeerd met 9/10 sterren! –
Gebaseerd op 26 reviews bij Trustpilot® van Spoedisolatie BV

een aangewezen isolatiebedrijf voor Nijmegen, regio Gelderland Zuid

9,2
10
1
26

024-2001232

logo
Nijmegen

Ma-Zon 8-17 open

advocaat in Nijmegen
riool reparatie in Nijmegen nodig?